Νέα συνεργασία της Cobalt Air με την Amadeus

Η Cobalt Air συνεργάζεται πλέον με την Amadeus ενισχύοντας την προβολή της και ενσωματώνοντας τις υπηρεσίες και τους ναύλους της στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στην κυπριακή αεροπορική εταιρεία, να ενισχύσει τη στρατηγική της ανάπτυξής αλλά και την περαιτέρω επέκτασή που επιθυμεί, συνδέοντας το brand της με ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας παγκοσμίως.

Ο CCO της Cobalt Air Paul Simmons δήλωσε σχετικά με την καινούργια συνεργασία: «Η Cobalt Air είναι ενθουσιασμένη που εισέρχεται πλέον στο σύστημα διανομής της Amadeus. Η εταιρεία μας υποστηρίζει δυο κατηγορίες θέσεων, με μια προσαρμοσμένη, φαρδύτερη business class θέση καμπίνας. Αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιούμε 20 πτήσεις την εβδομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο σε Κύπρο και Αθήνα. Είμαστε χαρούμενοι που, ενσωματώνοντας το περιεχόμενο μας στο παγκόσμιο σύστημα διανομής της Amadeus, μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να προτιμήσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της εταιρείας μας. Η Cobalt Air εκτιμά πραγματικά το ρόλο της ταξιδιωτικής αγοράς και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την Amadeus».

Από την πλευρά της η κυρία Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα & Κύπρο σχολίασε: «Στόχος μας στην Amadeus είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, είτε αεροπορικές εταιρείες είτε ταξιδιωτικά γραφεία, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούν προς όφελός τους την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά, για να προσεγγίζουν περισσότερους ταξιδιώτες και κατ’ επέκταση να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους. Από τη συνεργασία μας, η Cobalt Air θα επωφεληθεί από το απαράμιλλο παγκόσμιο δίκτυο επιχειρήσεων, εταιρειών διαχείρισης ταξιδιών, ταξιδιωτικών γραφείων και το εύρος αγοράς που διαθέτουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία και ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Cobalt Air στην Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας