Νέα διεύθυνση Marketing στην Barilla Hellas

Η Βάντα Αγνιάδη είναι η νέα επικεφαλής Διεύθυνσης Marketing της Barilla Hellas για την Ελλάδα και την Aνατολική Ευρώπη η οποία θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο.

Με σπουδές Χημικού Μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακά στο Engineering Business Management από το Πανεπιστήμιο του Warwick, η Βάντα Αγνιάδη, έχει καταγράψει μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Colgate – Palmolive.

Στα καθήκοντα της κας. Αγνιάδη περιλαμβάνονται η χάραξη και υλοποίηση της στρατηγικής marketing για τις μάρκες Misko και Barilla, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα του ομίλου Barilla που εμπορεύεται η εταιρεία τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που έχει στην ευθύνη της.

Η ίδια δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ότι είναι ιδιαίτερα περήφανη που εντάσσεται στην ομάδα μιας εταιρείας που ηγείται διαχρονικά στον κλάδο της.

«Την περηφάνια μου συνοδεύει η χαρά μου να δουλέψω με δύο ιστορικές μάρκες όπως η Misko και η Barilla και να ενισχύσω την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της ήδη ηγετικής παρουσίας τους, με όχημα τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά: την αγάπη και τον σεβασμό στον καταναλωτή και την αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας