Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τo EverEden Beach Resort Hotel είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο 47ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Σουνίου, στην Ανάβυσσο, στην μέση ακριβώς της ακτογραμμής που ονομάζουμε Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Η άμεση σύνδεση με την Αττική οδό το καθιστά προσβάσιμο από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας και του νομού γενικότερα. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωτική ανακατασκευή, της οποίας το κόστος ανέρχεται περίπου στα 28 εκατ. ευρώ. Οι φορείς των κτιρίων ενισχύθηκαν στατικά, ενώ πραγματοποιήθηκε εκ νέου η εγκατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών δικτύων, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην φωτιστική και ηχομονωτική μελέτη. Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects. Με γήπεδα 49 στρεμμάτων και τρία ολοκληρωμένα συγκροτήματα προσφέρει ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο με τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δυο εξωτερικές όσο και η μια εσωτερική πισίνα. Ακόμα, στις υποδομές του ολοκαίνουργιου EverEden Beach Resort Hotel μπορεί να αναζητήσει κανείς τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του spa και του γυμναστηρίου. 

Με συνολικό αριθμό δωματίων που ανέρχεται στα 260 και έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων και υιοθετούν έξι διαφορετικούς τύπους μας από το βασικό δωμάτιο μέχρι και σουίτες με ιδιωτική πισίνα

Η παραλία του EverEden Βeach Resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με μήκος 400 μέτρα και παροχές, όπως snack bar, cocktail bar – beach restaurant και επαγγελματικό water sports center, βραβεύεται επί 19 συναπτά έτη με γαλάζια σημαία και στο μέσο της δεσπόζει ο χαρακτηριστικός μαύρος βράχος από τον οποίο έχει ονομαστεί και η περιοχή. 

 «Το EverEden Beach Resort Hotel απευθύνεται στον εμπνευσμένο ταξιδιώτη που αναζητά την απόλυτη τουριστική εμπειρία, καθώς έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία της Αττικής», σχολιάζει ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Άλκης Παναγόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας