Επιμελητήριο

Έπειτα από τα πρώτα δύο επιτυχημένα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) με θέμα «Doing Business with the Arab World», που διοργάνωσε το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε το τρίτο κατά σειρά webinar το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), και θα παρουσιάσει τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν.

Σύμφωνα με το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις των τριών αγορών θα γίνουν από τον κ. Ιωάννη Κατσάρα, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλγερία, τον κ. Ιάκωβο Ραφαήλ Κολλάρο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Λίβανο και τον Δρ. Ηλία Νικολακόπουλο, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο Ομάν.

Το webinar μπορούν να το παρακολουθήσουν τόσο τα μέλη όσο και μη-μέλη του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στο webinar για τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν είναι την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 14:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας