Ο πλούτος της Κρήτης στην ΔΕΘ

Στα πλαίσια της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο Περίπτερο 12 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη έκθεση τοπικών προϊόντων «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας» από το Σάββατο 28 Απριλίου έως και την Κυριακή 6 Μαΐου.

Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από άλλες περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζουν στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών τοπικών προϊόντων όπως, λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, βότανα, γλυκά, καραμελωμένους καρπούς, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, τοματοειδή, προϊόντα σαλιγκαριού, κ.α.

Πρόκειται για προϊόντα μοναδικής ποιότητας, που οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δεκάδες μουσικές, χορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με συγκροτήματα από την βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Περισσότεροι λοιπόν από τριακόσιοι χορευτές, πενήντα μουσικοί, δεκάδες πολιτιστικά σωματεία, σεφ και πολλοί ακόμη συντελεστές, θα συμμετάσχουν σε αυτό το εννιαήμερο πολιτιστικό αντάμωμα γεύσεων, μουσικής, χορού και πολιτισμού.

Τη μεγάλη αυτή διοργάνωση στηρίζουν έμπρακτα με τη συμμετοχή τους, δεκάδες φορείς και πολιτιστικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλα τα οχήματα.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, αποτελεί και ένα σημείο συνάντησης όλων όσοι ασχολούνται με τις πολιτιστικές παραδόσεις των ιδιαίτερων περιοχών της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας