Πίνδος

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων (ΑΠΣΙ) ΠΙΝΔΟΣ θα δώσει δυναμικό παρών στη Food Expo 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι τις 18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός της Ελλάδας, που εδώ και 60 χρόνια κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική πτηνοτροφία, με μερίδιο αγοράς άνω του 30%, έχει πάντα ως πρωταρχικό στόχο την κυκλοφορία προϊόντων με την σφραγίδα της υψηλής ποιότητας του που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή αλλά και των συνεργατών της.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, για ακόμα μία χρονιά, να επισκεφθούν το εντυπωσιακό περίπτερο του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στο HALL 2 – STAND A15/B11 όπου θα παρουσιαστούν όλα τα προϊόντα του Συνεταιρισμού συμπεριλαμβανομένων των νόστιμων ορεινών κοτόπουλων ελεύθερης βοσκής, της νέας σειράς αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και της νέας σειράς Deli κρεάτων από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες που συνιστά τη νέα προσθήκη στη μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι παρουσία στο περίπτερο του συνεταιρισμού θα έχουν και τα προϊόντα των Ηπειρώτικων Αυγών, στρατηγικού συνεργάτη του συνεταιρισμού.

Λίγα λόγια για την ΠΙΝΔΟΣ

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας