Ράφι ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ράφι ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ δημιουργήθηκε πρόσφατα με τα προϊόντα των Μελών-επιχειρήσεων ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο γνωστό Delicatessen κατάστημα τροφίμων και ποτών Mr Farmer’s στο Χολαργό.

Πρόκειται για μια κοινή προϊοντική προβολή Μελών της Ένωσης ενώ αποτελεί μία ακόμα σημαντική κίνηση της Πρωτοβουλίας για την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών σε αμιγώς ελληνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με τον κο. Άγη Πιστιόλα, Πρόεδρο της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η πρόταση υλοποίησης του πρωτότυπου project εκ μέρους του Mr Farmer’s και η εμπιστοσύνη στο όραμα και τους στόχους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που αυτή συνεπάγεται, αποτελούν οιωνό της ολοένα και πιο γόνιμης αλληλεπίδρασης της ένωσης με φορείς της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η νέα δράση που εγκαινιάζει η Πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Mr Farmer’s αποτελεί ένα ακόμα βήμα που αναλαμβάνει αυτό το διάστημα η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για την ενίσχυση του προφίλ της εντός συνόρων, παράλληλα με ενέργειες προς το εξωτερικό, για την κοινή προβολή και προώθηση προϊόντων των Μελών-επιχειρήσεων συνεισφέροντας στην ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας