Η έκθεση αποφασίστηκε φέτος να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επαγγελματίες να δώσουν το παρών.

Υπό την αιγίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 26 – 28 Μαΐου 2017, η 2η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού, Γραφείων Τελετών και Κοιμητηρίων – Funeral Expo, στο κτίριο 4 της HELEXPO – ΔΕΘ.

Η έκθεση αποφασίστηκε φέτος να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και τη δυνατότητα, σε ακόμη περισσότερους επαγγελματίες του κλάδου να δώσουν το παρών και να ενημερωθούν από τους καλύτερους κατασκευαστές κι επαγγελματίες του κλάδου για νέα προϊόντα από την ελληνική και διεθνή αγορά, για καινοτόμες υπηρεσίες.

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, έχοντας πρωταρχικό στόχο την συνεχή επιμόρφωση κι ενημέρωση των μελών της, σε ζητήματα που άπτονται του κλάδου, θα πραγματοποιήσει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο, το Σάββατο 27 Μαΐου, με θέμα «Χειρισμός της θλίψης – Επιστήμη».

Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι καταξιωμένοι, επιστήμονες και καθηγητές και συγκεκριμένα:

  • Η επικοινωνία την ώρα της θλίψης

∆ρ. Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου, Επίκουρος καθηγητής επικοινωνίας ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

  • Πιστοποίηση θανάτου από την όψη του ιατροδικαστή

∆ρ. Φώτιος Χατζηνικολάου, Ιατροδικαστής

  • Πρωτόκολλο του θανάτου – Χειρισµός του πένθους

∆ρ. Χαράλαµπος Κατόγλου, Ψυχίατρος

  • Μεταθανάτια νοσηλευτική φροντίδα

Αικατερίνη Βενέτη, ∆ιευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας Α.Ν.Θ «Θεαγένειο» MSc, PhD(c), Οικονοµολόγος

  • Χειρισµός της απώλειας από τις κοινωνικές υπηρεσίες µονάδων υγείας

∆ρ. Σοφία Μαρτινάκη, Κοινωνική λειτουργός – Υπεύθυνη Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ

Μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Βασίλη Νιζάμη και τον φοροτεχνικό της Ένωσης Νίκο Παπαργυρόπουλο, για φορολογικές και ασφαλιστικές αλλαγές που ισχύουν από 1/1/2017, μαύρη εργασία (πρόστιµα ΙΚΑ – ΣΕΠΕ) καθώς και για τον νέο φορολογικό χάρτη, φορολογικούς ελέγχους κι ΕΦΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας