Το S.Pellegrino, το ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, γιορτάζει φέτος την 120η επέτειό του τιμώντας τα συναισθήματα που δημιουργούνται γύρω από το τραπέζι, και την ξεχωριστή εμπειρία του να απολαμβάνεις το καλό φαγητό με συντροφιά.

Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης του, στις αρχές της δεκαετίας του 1900, το S.Pellegrino «βρήκε τη θέση του» στο τραπέζι, αγκαλιάζοντας το αυθεντικό ιταλικό πάθος για «ευ ζην» και καθιστώντας τον εαυτό του συνώνυμο του ιταλικού γούστου και τρόπου ζωής.

Παραμένοντας πιστό στην ιστορία και τον χαρακτήρα του, το brand συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια και γιορτάζει τη σύνδεση που νιώθουμε γύρω από το τραπέζι, χάρη στην απόλαυση ενός κοινού γεύματος.

Με αφορμή τον εορτασμό των 120 χρόνων το S.Pellegrino παρουσιάζει την επετειακή του έκδοσή, που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της γαστρονομίας και των εστιατορίων. Ακολουθώντας μια σειρά από συλλεκτικές εκδόσεις που αναδεικνύουν το ταλέντο στον κόσμο της μόδας και του design, η επετειακή φιάλη, Diamond Bottle, εμπνέεται από τα διαμάντια για να αποδώσει φόρο τιμής στις πολύτιμες στιγμές που οι άνθρωποι απολαμβάνουν όταν γευματίζουν μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας