Στις 21 & 22 Απριλίου θα διοργανωθεί στον Πόρο (Κτήριο Συγγρού) το Σχολείο Τουρισμού OnTour. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, είναι μία νέα, εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), μέσω του εκπαιδευτικού του πυλώνα, SETE Training και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Στόχος του Σχολείου είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξειδικευμένους ομιλητές αλλά και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Πόρου, επιδιώκει μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής του Αργοσαρωνικού και του Πειραιά.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Πόρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως 100 συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Πόρου, έχει αναλάβει ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Πόρου, τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, της Περιφέρειας Αττικής, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Δήμου Πόρου ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Effect Communication, και η Ε-Survey. Τοπικοί Χορηγοί είναι ηHotel Brain, η Hellenic Seaways και η CocoMat.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Πόρου είναι ανοιχτές για:

  • Χορηγούς (πατήστε εδώ): Τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην εκδήλωση

  • Εθελοντές (πατήστε εδώ): Κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην διοργάνωση και

  • Συμμετέχοντες (πατήστε εδώ): Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σχολείο.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού On Tour πατήστε εδώ

Δείτε το Πρόγραμμα ομιλητών ΣΤΟΤ Πόρου FINAL

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας