ΣΕΤΕ, μέτρα, ΦΕΚ, Κομισιόν

Στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει ο Κύκλος Ιδεών θα συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος. Η συζήτηση «Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας- Η επόμενη ημέρα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου με ώρα έναρξης 19:15. Παράλληλα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα webinars της Hotelier Academy.

Στη συζήτηση του Κύκλου Ιδεών θα συμμετέχουν οι Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank,  Κώστας Κωστής, Καθηγητής Ιστορίας ΕΚΠΑ, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Mytilineos, Γιώργος Προκοπάκης, Οικονομικός αναλυτής, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, CEO Electra Hotels & Resorts και Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος και θα συντονίσει τη συζήτηση.

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω  των παρακάτω συνδέσμων

Facebook Live https://www.facebook.com/Evaggelos-Venizelos-80258823622/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC27oe6fp-w8nmtsmBzN-X8A?view_as=subscriber

Καθώς και από τις σελίδες: evenizelos.gr  &  ekyklos.gr

Επίσης μπορείτε να στείλετε ερωτήσεις πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο ekyklos.gr@gmail.com και info@gmail.com

Δωρεάν webinars από την Hotelier Academy

Σε μια παράλληλη διαδικτυακή εξέλιξη, πρόσκληση για τα Ξενοδοχειακά Webinars απευθύνει η Hotelier Academy Greece. Πρόκειται για μια δράση στήριξης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Κλάδου, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο E-Learning περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Hotelier Academy.

Η δράση ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, και θα συνεχίσει για όλο τον Απρίλιο και Μάιο, μέσω της οποίας μερικοί από τους top επαγγελματίες του κλάδου θα πραγματοποιούν δωρεάν εκπαιδευτικά Webinars προς την Ξενοδοχειακή και Τουριστική Αγορά. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν τις θεματολογίες σε αυτό το link, Καθώς σχεδόν όλα τα sessions είναι πλήρη, το υπόλοιπο κοινό θα μπορεί να τα παρακολουθήσει μέσα από τα social media της hoteleier Academy, αφού βέβαια κάνει πρώτα το σχετικό registration για να αποκτήσει πρόσβαση στην παρουσίαση και το test.

Αυτή τη στιγμή οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσεις τις 5500 για τα 16 Webinars που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες όπου αναμένεται να ανακοινωθούν και νέα sessions.

Όποιος επαγγελματίας του τουρισμού επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση και δεν έχει υποβάλει ακόμη αίτηση μπορεί να απευθύνεται στο stella@hotelieracademy.org ή να καλέσει τηλεφωνικά  στο +357 96502368.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας