Χουδαλάκης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Forum ΑΕ δήλωσε κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης ότι η HoReCa είναι το ισχυρότερο εκθεσιακό brand στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κύριος Χουδαλάκης «Η ΗΟRECA, έχοντας μια απίστευτη αναγνωρισιμότητα, θεωρείται ως η «έκθεση των εκθέσεων». Είναι το μεγαλύτερο event στην χώρα και είναι αυτή που εξοικείωσε τους Έλληνες με την αναγκαιότητα ύπαρξης των επαγγελματικών εκθέσεων. Εδώ και 14 χρόνια η HORECA, καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ, έχει ταυτίσει την πορεία της με την πορεία εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. H 14η HORECA 2019, με 550 εκθέτες και 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, διατηρώντας τα υψηλά στάνταρντ οργάνωσής της, φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά να αποτελέσει πόλο έλξης δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών από τα Ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης και να αποδείξει ότι οι σωστά οργανωμένες και στοχευμένες εκθέσεις λειτουργούν ως μοχλός ανάπτυξης, όχι μόνο του κλάδου στον οποίο απευθύνονται, αλλά και ολόκληρης της Οικονομίας!».

Από αριστερά: Αλέξανδρος Βασιλικός-Πρόεδρος ΞΕΕ, Νίκος Χουδαλάκης- Πρόεδρος FORUM ΑΕ,διοργανώτριας εταιρείας έκθεσης HORECA, Γιάννης Ρέτσος- Πρόεδρος ΣΕΤΕ, Θανάσης Γιαλούρης-Αντιπρόεδρος FORUM ΑΕ, διοργανώτριας εταιρείας έκθεσης HORECA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας