Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης (Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης) προκήρυξε διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας (Ενοικίαση χώρων, εστίαση, βασικός οπτικοακουστικός εξοπλισμός» για την διεξαγωγή του 2ου forum της Μακρο-περιφερειακής Στρατηγικής Αδριατικής – Ιονίου (EUSAIR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το forum θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού ζητείται από τον ανάδοχο να διαθέτει στις ανωτέρω ημερομηνίες (και μία ημέρα πριν δηλ στις 10 Μαΐου) χώρους για διεξαγωγή του Forum σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων (ακτίνα μέχρι 10χλμ) το οποίο να διαθέτει χώρο στάθμευσης.

Οι χώροι αυτοί πρέπει να έχουν οπτοκοακουστικό εξοπλισμό ο οποίος να υποστηρίζεται τεχνικά και επιπλέον ο ανάδοχος πρέπει να έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει και να παράσχει καφέ, κουλουράκια/κέικ και γεύματα για τις ανάγκες των συμμετεχόντων. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 71.920 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής Σχεδιασμού και Αξιολόγησης, Μητροπόλεως 3 (5ος Όροφος) στην Αθήνα μέχρι τις 8 Μαρτίου και ώρα 16:00. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 10 Μαρτίου  και ώρα 11.00 π.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας