Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στην τριήμερη εκδήλωση IMATHIAQUALITY – IQ Τουριστικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές διαδρομές της Ημαθίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Τμήματος Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κα Μάγδα Πειστικού, παρουσίασε ομιλία της με θέμα «Θρησκευτικός τουρισμός και γαστρονομικές διαδρομές. Τα οφέλη στην κοινωνία». Παράλληλα, οι φοιτητές του Τμήματος συμμετείχαν ενεργά στην υποδοχή και ενημέρωση του κοινού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προβάλλονταν στο πλαίσιο της έκθεσης, ως μέρος της απαραίτητης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους πρακτικής ενασχόλησης με το αντικείμενο.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αφορούσε στην προώθηση των προϊόντων αγροδιατροφής και στον τουριστικό άξονα της γαστρονομίας και του ιστορικού τουρισμού, κεντρική στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου. Προσανατολίστηκε στη σύζευξη εμπορικών συναλλαγών στο πλαίσιο του τουρισμού και της αγροδιατροφής: γαστρονομία, τουριστική εμπειρία μεταξύ επαγγελματιών της Πρωτεύουσας και των παραγωγών της Ημαθίας αλλά και των τουριστικών διαδρομών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας