Το Sympossio Greek Gourmet Touring, σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο St. George Lycabettus την Τετάρτη 1 Μαρτίου, ανακοίνωσε και επισήμως την έναρξή του φετινού του ταξιδιού σε Δυτική και Ανατολική Ευρώπη.

Συνδιοργανωτές του φετινού Sympossio, με θέμα “Τα Νησιά του Αιγαίου”, είναι ο Όμιλος Aldemar Resorts, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Aegean Airlines, με μεγάλο υποστηρικτή το St. George Lycabettus Boutique Hotel που φιλοξένησε και την εκδήλωση. Διανύοντας τον όγδοο χρόνο διεξαγωγής του, το Sympossio θα επισκεφτεί 42 πόλεις σε 18 χώρες, προβάλλοντας τις ελληνικές γεύσεις και τον πολιτισμό.

Την τελετή έναρξης του κατεξοχήν συνεργικού προγράμματος προβολής της Ελληνικής γαστρονομίας και του πολιτισμού στο εξωτερικό, τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού,  ο κος Γεώργιος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, η κα Τόνια Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτρια του Saint George Lycabettus και ο κος Γεώργιος Πίττας, επικεφαλής του Greek Gastronomy Guide.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της γαστρονομίας και του αθλητισμού, εκπρόσωποι τουριστικών και παραγωγικών φορέων της χώρας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων.

Στο πλαίσιο του νεοσύστατου θεσμού των «Πρεσβευτών του Sympossio», την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: Νίκος Κακλαμανάκης, Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Βίκυ Αρβανίτη, Ολυμπιονίκης στο Beach Volley και Άκης Σακελλαρίου, ηθοποιός, ο  καθένας αναγνωρισμένος στον τομέα του, ως κοινωνοί του ενωτικού μηνύματος του Sympossio.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας