Η Praktiker Hellas εξελίσσει τις υπηρεσίες της παρουσιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, το ‘‘myPraktiker’’. Πρόκειται για μια ειδική εφαρμογή η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες καθώς και αποκλειστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιλογές των χρηστών.

Με το myPraktikerApp, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να καταχωρούν τις προτιμήσεις τους, να λαμβάνουν προσωποποιημένες ενημερώσεις για αποκλειστικές προσφορές και να ενημερώνονται πρώτοι για ό,τι νέο κυκλοφορεί από την Praktiker. Ακόμη, στο App υπάρχει ειδική κατηγορία αφιερωμένη στα καταστήματα, όπου τα μέλη μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για το κατάστημα που επιθυμούν καθώς και αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης μέσω interactive χάρτη.

Ακόμη, μπορούν να βρουν οτιδήποτε σχετίζεται με τις συναλλαγές τους, όπως επιστροφές, αποδείξεις και τιμολόγια από προηγούμενες αγορές και τα κουπόνια που έχουν κερδίσει. Οι αγορές που πραγματοποιούν αποθηκεύονται και ισχύουν και ως εγγύηση, χωρίς να χρειάζεται να υποδείξουν στο κατάστημα το φυσικό παραστατικό σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μέσω του myPraktikerApp οι χρήστες συμμετέχουν αυτόματα στο πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων και επιβράβευσης με τις αγορές τους. Οι πόντοι προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό του χρήστη, έπειτα από κάθε αγορά, χωρίς τη χρήση κάποιας κάρτας καθώς τα μέλη αναγνωρίζονται με τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker καθώς και το App δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Warply – κορυφαία στον κλάδο της για τα προγράμματα επιβράβευσηςπελατών και μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε Mobile Loyalty and Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας