Το 3ο Athens Street Food Festival στο Γκάζι

Το 3ο Athens Street Food Festival που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού αποτελεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα άκρως επιτυχημένο concept που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 100.000 επισκέπτες τις δύο πρώτες χρονιές της λειτουργίας του με το τριήμερο 18-20 Μαΐου να είναι και το τελευταίο της διοργάνωσης.

Το 3ο Athens Street Food Festival στο ΓκάζιΣτο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. λοιπόν στο Γκάζι, πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία street taste από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει φέτος ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία μοναδικών προτάσεων φαγητού και γλυκού που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη. Όπως κάθε χρόνο στο Athens Street Food Festival γνωστοί chefs θα δημιουργήσουν πρωτότυπα street food πιάτα pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ειδικά μενού (π.χ. vegetarian και vegan επιλογές), πολλές γευστικές αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Φυσικά, δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Djs, καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς. Όλα αυτά, στον ειδικά διαμορφωμένο, όμορφο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας