Το Ελληνικό χαβιάρι Thesauri στο Authentic Big Blue 2018

Το Ελληνικό χαβιάρι Thesauri στήριξε το Authentic Big Blue 2018 το διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης.

Επίσης πέρα από το Authentic Big Blue 2018 το Ελληνικό χαβιάρι Thesauri στήριξε και την «Εβδομάδα Γαστρονομίας και Μικρών Κυκλάδων»  που συνδιοργανώθηκαν στην Αμοργό στις 16-23 Σεπτεμβρίου, με έμπνευση τη θρυλική ταινία «Το απέραντο γαλάζιο», στήριξε το premium χαβιάρι Thesauri, το μοναδικό χαβιάρι από Ossetra και Baerii Ελληνικής παραγωγής.

Το πολυτελές χαβιάρι Thesauri αποτελεί ένα μοναδικής ποιότητας χαβιάρι από ρώσικο οξύρρυγχο (Ossetra) και οξύρρυγχο Σιβηρίας (Baerii), δυο από τα πιο πολύτιμα και ακριβά είδη χαβιαριού στην αγορά. Παράγεται στην Ελλάδα σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου στις παρυφές του Αμβρακικού κόλπου από εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΚΗ ΑΕ.

Η Thesauri είναι η πρώτη και μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που καλλιεργεί και παράγει το πολύτιμο χαβιάρι οξύρρυγχου Ossetra και κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μονάδες χερσαίας ιχθυοκαλλιέργειας οξύρρυγχου της Ευρώπης.

Διεθνείς αθλητές της ελεύθερης κατάδυσης, λάτρεις της νησιωτικής παραδοσιακής γαστρονομίας, αλλά και εκπρόσωποι της γαστρονομικής δημοσιογραφίας,  συναντήθηκαν με την υποστήριξη του Thesauri, στο Κυκλαδίτικο νησί, μέσα από δράσεις με διεθνή προβολή. Το Ελληνικό χαβιάρι πρωταγωνίστησε σε δείπνο στο κορυφαίο εστιατόριο «Απόσπερο» της Χώρας του νησιού, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, όπου Αμοργιανές γεύσεις και τοπικές συνταγές ξεχώρισαν σε συνδυασμό με το πολυτελές έδεσμα Thesauri σε gourmet δημιουργίες!

Οι λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων και συμμετέχοντες στο διεθνή διαγωνισμό ελεύθερης κατάδυσης, απόλαυσαν τις  πλούσιες διαδραστικές εκδηλώσεις, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν το χαβιάρι Thesauri, που πλαισίωσε την επιτυχημένη διοργάνωση της φετινής έκδοσης του Authentic Big Blue στο αγαπημένο νησί της Αμοργού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας