τραμ

Καθόλα επιτυχημένη ορίστηκε η πρώτη ανεπίσημη βόλτα του τραμ από το Φάληρο ως τον Πειραιά με την ομάδα του έργου της Αττικό Μετρό, στελεχών της ΣΤΑΣΥ και της αναδόχου εταιρείας να δίνουν το παρόν.

Πιο αναλυτικά από τον Απρίλιο πρόκειται να ξεκινήσουν δοκιμαστικά δρομολόγια όπου τα τραμ τελειώνοντας το δρομολόγιο στο Φάληρο θα συνεχίζουν χωρίς κόσμο για να επιβεβαιωθεί κατά 100% η ετοιμότητα της νέας γραμμής.

Αυτό γίνεται ώστε να παραδοθεί το νέο τμήμα των 5,4χλμ σε εμπορική λειτουργία στις αρχές του καλοκαιριού.

Σημειώνεται ότι η επέκταση της γραμμής από το Φάληρο στον Πειραιά, θα ενταχθεί στα δρομολόγια του Τραμ τα οποία θα διαμορφωθούν ως εξής: Σύνταγμα-Πειραιάς, Πειραιάς-Βούλα, Σύνταγμα-Βούλα.

Η διαδρομή Φάληρο – Πειραιάς θα έχει τις στάσεις Γήπεδο Καραϊσκάκη – Μ. Ασίας – Λαμπράκη – Ευαγγελίστρια – Πλ. Δεληγιάννη – Δημαρχείο – Ακτή Ποσειδώνος (τερματικός σταθμός εκεί που ελλιμενίζονται τα πλοία για Αίγινα) ενώ η διαδρομή Πειραιάς – Φάληρο θα έχει τις στάσεις Αγ. Τριάδα – Πλ. Ιπποδαμείας – 34ου Συντάγματος – Ανδρούτσου – Ομ. Σκυλίτση – Σ.Ε.Φ. (υπάρχουσα).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τερματικός σταθμός της Ακτής Ποσειδώνος βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον σταθμό Μετρό της Γραμμής 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ και 150 μέτρα από τον αντίστοιχο σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας