Εντός Ιουλίου η εξόφληση του 30% των βιολογικών παραγωγών του 2017

Μέχρι το τέλος Ιουλίου προγραμματίζεται από το Υπουργείο Γεωργίας η εξόφληση του 30% στους δικαιούχους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΑγροΤύπος», εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο αρμόδιος οργανισμός πληρωμών του Υπουργείου (ΟΠΕΚΕΠΕ), προγραμματίζει να καταβάλλει το υπόλοιπο ποσό των περίπου 10 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στα βιολογικά του 2017, στους δικαιούχους παραγωγούς.

Στόχος των επιτελών του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως έχει δηλώσει σχετικά μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο αντιπρόεδρος του οργανισμού, κ. Γιώργος Κέντρος είναι η βιολογική γεωργία του 2017 να πληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου και οι νέοι του 2014, όταν έρχονται φάκελοι πληρωμής από τις ΔΑΟΚ, να πληρώνονται. Στο μεταξύ μείζον θέμα έχει προκύψει σε Υπουργείο και ΟΠΕΚΕΠΕ με τους κομμένους της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, οι οποίοι υπολογίζονται σε μερικές χιλιάδες από διάφορες περιοχές της χώρας με τους παραγωγούς να απειλούν με μηνύσεις και προσφυγή στη δικαιοσύνη, καθώς έχασαν ποσά που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 5.000 και 6.000 ευρώ.Στόχος των επιτελών του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως έχει δηλώσει σχετικά μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο αντιπρόεδρος του οργανισμού, κ. Γιώργος Κέντρος είναι η βιολογική γεωργία του 2017 να πληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου και οι νέοι του 2014, όταν έρχονται φάκελοι πληρωμής από τις ΔΑΟΚ, να πληρώνονται. Στο μεταξύ μείζον θέμα έχει προκύψει σε υπουργείο και ΟΠΕΚΕΠΕ με τους κομμένους της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, οι οποίοι υπολογίζονται σε μερικές χιλιάδες από διάφορες περιοχές της χώρας με τους παραγωγούς να απειλούν με μηνύσεις και προσφυγή στη δικαιοσύνη, καθώς έχασαν ποσά που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 5.000 και 6.000 ευρώ.Στόχος των επιτελών του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως έχει δηλώσει σχετικά μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο αντιπρόεδρος του οργανισμού, κ. Γιώργος Κέντρος είναι η βιολογική γεωργία του 2017 να πληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου και οι νέοι του 2014, όταν έρχονται φάκελοι πληρωμής από τις ΔΑΟΚ, να πληρώνονται. Στο μεταξύ μείζον θέμα έχει προκύψει σε υπουργείο και ΟΠΕΚΕΠΕ με τους κομμένους της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, οι οποίοι υπολογίζονται σε μερικές χιλιάδες από διάφορες περιοχές της χώρας με τους παραγωγούς να απειλούν με μηνύσεις και προσφυγή στη δικαιοσύνη, καθώς έχασαν ποσά που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 5.000 και 6.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας